Cowboyvlees

Cowboyvlees  Cowboyvlees

Cowboyvlees is een prachtig stuk vlees die u met veel andere zaken kunt combineren; Belgische friet, salades of stokbrood. Wij maken dit overheerlijke vleesgerecht graag voor u klaar op een fuif of feestje, thuis of op locatie. Dit doen wij in één van onze prachtige mobiele verhuurwagens die u kunt inhuren op ieder moment. U krijgt de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs.

Cowboyvlees is een typisch vleesgerecht overgewaaid vanuit Amerika. Weten uw gasten een goed stuk vlees te waarderen? Dan zult u met dit gerecht zeker succes boeken. Wij rijden bij u voor met een mobiele wagen. Door de interactie ontstaat er al snel een losse sfeer die zal zorgen voor een gemoedelijk verloop van de avond. Het organiseren van een feest is toch altijd weer spannend, want uw idee kan wel of niet in goede aarde vallen. Met huren van een mobiele eetwagen schiet u altijd raak, want eten en drinken is belangrijk op een feestje.

Cowboyvlees kan dienen als een hapje, maar kan ook deel uitmaken van een gerecht. Het is gemaakt van rundvlees en bereid op een authentieke wijze. Het is mals en biedt de fijnproever een ware smaakbeleving. Het is in België en Nederland (nog) niet zo bekend als in Amerika. Dit is jammer, want het heeft nagenoeg geen vet, zit vol proteïne, is lang houdbaar en verschrikkelijk lekker. Hebben wij uw interesse gewekt? U kunt direct één van onze verhuurwagens boeken.

Een feestje bouwen doet u op uw eigen manier, maar het is altijd prettig als u een aantal ideeën krijgt aangereikt. Wij helpen u graag met de catering, zodat u op een originele wijze uw gasten eens kunt verrassen. Cowboyvlees is een aanrader, want dit betekent smullen! Wij leveren catering op maat. Dit betekent dat wij samen met u het menu vaststellen. Wij komen stipt op tijd op de afgesproken dag.

Wilt u meer informatie over het huren van een mobiele wagen of een prijsindicatie? Contacteer ons direct. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar en 24/7 per e-mail. Graag tot ziens.Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap