Mobiele oesterwagen

Mobiele oesterwagen  Mobiele oesterwagen

Onze mobiele oesterwagens oftewel oesterkarren kunt u huren tegen een scherpe prijs. Een extraatje om de feestvreugde te verhogen, want oesters eten is pure verwennerij. De oesterkarren die wij rijdend te huur aanbieden zijn professioneel ingericht waardoor wij deze delicatesse ter plekke bij u thuis of op uw bedrijf voor u kunnen bereiden. Ons personeel en een oesterkraam is een bijzondere combinatie dat zorgt voor een sfeervol plaatje op iedere locatie.

Dagverse oesters zijn lekker. Het komen en gaan van de zee zorgt ervoor dat het water altijd zuiver is en een fijne licht zoutachtige smaak met een typische nasmaak van komkommers aan de oesters geeft. Een genot voor mensen die van schaaldieren houden. U kunt ze rauw eten, maar omdat het glibbert en glijdt op de tong zijn er mensen die ze gegrild eten. Met een gegrilde oester is het ook feest, want van die prachtige schelpen op tafel die op een bijzondere manier worden geopend en geserveerd is natuurlijk het toppunt van feestelijkheid. Een mobiele oesterwagen boeken is dan ook een goed idee voor een feestje op locatie of bij u aan huis.

Deze mooie en exclusieve schaaldieren worden door ons op een voortreffelijke wijze bereid. In onze mobiele oesterwagen oftewel oesterkar kunnen wij oesters combineren met andere gerechten zoals een frisse salade, stokbrood en een lekker glas wijn. Wij maken de oesters klaar naar traditioneel recept; ons geheim. Maar het gerecht delen wij graag met u. Een professionele oesterkar zorgt voor een stijlvol fuif of feest.

Ons medewerkers zijn flexibel en professioneel. Ze houden van interactie met uw gasten. Deze ingrediënten zorgen al vlot voor een warme en gezellige sfeer. Wij dragen ook graag bij aan het succes op úw feest. Als uw interesse is gewekt, neem dan zeker een kijkje bij onze formules. Hier vindt u onze belangrijkste voorwaarden terug. Als u een keuze hebt gemaakt kunt u contact met ons opnemen door een mailtje te sturen of ons gewoon te bellen. Een mobiele oesterkar huren is immers zo gebeurd. Informeert u maar eens naar onze verhuuropties op het gebied van mobiele oesterkramen. De prijzen zullen u meevallen. Wij staan u graag te woord en leveren maatwerk.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap