Mobiele ceremoniekraam

Mobiele ceremoniekraam  Mobiele ceremoniekraam

Bij ons kunt u een mobiele ceremoniekraam huren tegen een lage prijs. Een ceremoniewagen kunt u rijdend inzetten op ieder feest, maar een bruiloft is toch wel de gelegenheid bij uitstek! Het is een plechtige ceremonie, maar de stijfheid verdwijnt als sneeuw voor de zon met onze professionele ceremoniekramen. Het is dé ontmoetingsplek waar iedereen gezellig met elkaar kan praten onder het genot van een hapje en een drankje. Het is een bijzondere manier om een feestje op te leuken!

Onze ceremoniewagens hebben een warme, bijna nostalgische uitstraling. Wij kunnen ze neerzetten op iedere locatie, want een ceremoniewagen is mobiel; het is uw eigen restaurant op wielen. Hiermee kunt u de sfeer laten variëren van officieel en serieus tijdens de plechtigheid tot romantisch en feestelijk na de ceremonie. U kunt een ceremoniekraam boeken tegen een lage prijs, want wij bieden met ons maatwerk een unieke all-in formule. Dit houdt in dat wij bij de verhuur van een ceremoniekar van tevoren met u een vaste prijs per persoon afspreken.

De kosten voor een feest en zeker voor een bruiloft kunnen al snel hoog oplopen. Want de catering is niet het enige wat belangrijk is op zo’n dag. Uw bruidskleding, de zaalhuur, vervoer en nog veel meer andere zaken zorgen ervoor dat u al snel een aardig bedrag kwijt bent. Een goede voorbereiding is dan ook het halve werk. Een mobiele ceremoniekraam met professionele bediening leveren wij tegen een lage prijs. Hebt u al een trouwdatum gepland? Dan kunt u het beste direct boeken, want onze ceremoniekramen zijn populair.

Onze ervaring is dat een ceremoniekraam de sfeer al vlot ongedwongen maakt. Er is veel interactie, want iedereen kan heen en weer lopen. Gedwongen aan tafel zitten is er niet bij. U kunt zelf het menu bepalen en daardoor ook de kosten in de hand houden. Van tevoren maken wij met u heldere prijsafspraken over de ceremoniekarren. Als verhuur specialist kunnen wij u tevens goed adviseren met welke andere zaken u rekening moet houden. Wij helpen u graag en zijn graag van de partij op iedere locatie! Neemt u maar eens contact met ons op of vraag voor de prijzen direct een vrijblijvende offerte aan.Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap