Drankencatering

Drankencatering  Drankencatering

Een professionele drankencatering zorgt ervoor dat uw dranken geregeld zijn voor een fuif aan huis of feestje op locatie. Met onze cateringmogelijkheden heeft u geen zorgen meer. Wij regelen alles voor u. Onze professionele medewerkers schenken en serveren vanuit de tapwagen graag wat u wenst, zodat u feest kunt vieren. Wanneer het feest is afgelopen, nemen onze medewerkers alles weer mee, zodat u niet met de rommel achter blijft. Neemt u maar eens contact met ons op, want wij bieden lage prijzen.

Drankencatering? U denkt wellicht aan een hoge prijs, maar in de praktijk valt dit reuze mee. Omdat wij slim inkopen bij de frisdrank groothandel, zijn onze prijzen laag. Dit wil niet zeggen dat u minder kwaliteit krijgt, want onze professionele catering zorgt ervoor dat uw feest aan huis of op locatie tot in de puntjes wordt geregeld.

Een groot voordeel van onze drankencatering is dat u zelf geen dranken hoeft te schenken. Onze bediening is zeer ervaren en zorgt ervoor dat er geen lege glazen zijn. Ze lopen continu rond om bij te vullen. Een professionele catering staat of valt met een servicegerichte bediening. Onze medewerkers zijn attent, enthousiast en geen wens is teveel. Wij zijn er voor u en uw gasten en zorgen voor een perfecte organisatie.

Wij leveren drankencatering op maat, want u kunt kiezen uit meerdere formules. Zo kunt u kiezen voor een vast bedrag per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties of u kunt betalen per stuk; dit wil zeggen dat het totaalbedrag berekend wordt aan de hand van het aantal consumpties. Een professionele catering biedt nog tal van andere voordelen. U hebt geen gedoe met boodschappen doen, geen vuile vaat en u hoeft niet eindeloos heen en weer te lopen op uw eigen feestje.

Onze drankencatering komt graag naar u toe, aan huis of op locatie. Vooraf bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn en welke cateringoplossing het beste past op uw fuif. Daarna nemen wij u alle zorgen graag uit handen. Belt u ons maar eens voor meer informatie. Of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende offerte. Onze prijzen zijn verrassend!Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap