Mobiele pizzawagen

Mobiele pizzawagen  Mobiele pizzawagen

Mobiele pizzawagen huren? Een fantastisch idee om uw gasten eens te verwennen. U kunt bij ons professionele pizzawagens boeken tegen een scherpe prijs. Doe dit op tijd, want onze pizzakramen zijn populair. Ze zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor. Feestje in de tuin of een feest op een romantische locatie? Onze Italiaanse pizzakraam is graag van de partij.

In onze mobiele pizzawagen bereiden wij de Italiaanse pizza's met verse ingrediënten, zoals met mozzarella, tomaten en basilicum en u kunt deze uitbreiden met talloze vleessoorten, onder meer ham, salami, kebab en nog veel meer. Een belangrijk voordeel van een pizzakraam is dat wij deze kunnen inzetten op vrijwel ieder feest, want zowel kleine als grote gasten vinden pizza lekker. Zijn er andere wensen, dan is dit eventueel te combineren. Na afloop van het feestje ruimen wij alles op; dit zit in de prijs inbegrepen.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuur van mobiele wagens, zoals onze pizzakarren, die rijdend bij u komen, kunnen wij u goed adviseren. Eten en drinken op een feest of fuif is belangrijk. Om zeker te zijn van een goede catering, kiest u een betrouwbare partner. Wij garanderen u dat onze pizzakramen professioneel zijn ingericht. Dit betekent dat wij alle benodigdheden en ingrediënten binnen handbereik hebben om tal van verschillende Italiaanse pizza's vakkundig in onze pizzakar klaar te maken. Een lekker en stevig deeg voor de bodem is daarbij belangrijk. Het is tevens het moeilijkste onderdeel om te maken.

Het pizzadeeg is goed als het niet de droog en niet te nat is. Het deeg moet net zo plakken als een geel memoblaadje. Dat plakt wel, maar laat direct los zonder sporen achter te laten. Daarna kunnen de ingrediënten gekozen worden. Uw gasten kunnen kiezen uit een breed assortiment van verse producten, zoals ham, ananas, salami, artisjokken en nog veel. Samen met u stellen wij een menu samen, want ook uw budget is niet onbeperkt.

Wilt u direct een pizzakraam boeken of eerst een prijsopgave? Contacteer ons per e-mail of belt u ons. Mobiel en betaalbaar zijn wij u graag van dienst. Wij geven u graag een voorstel op maat, want wij leveren maatwerk. Hebt u andere wensen? Op onze site treft u een helder overzicht aan van de mogelijkheden.Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap