Mobiele mosselwagen

Mobiele mosselwagen  Mobiele mosselwagen

Onze mobiele mosselwagen is in te zetten op iedere locatie zowel binnen als buiten. Een authentieke mosselkraam huren is een succes op ieder feest of fuif. De uitstraling van onze mosselwagens, het lekkere eten en onze vriendelijke bediening dragen bij aan een feestelijk geheel. Als professioneel verhuur specialist in onder meer mosselkramen op maat verzorgen wij ook graag uw gasten op culinair gebied. Contacteer ons direct, want wij bieden lage prijzen.

Het eten van mosselen is gezond. Het kleine weekdiertje kan zowel rauw, gekookt al gefrituurd worden gegeten. Mosselen worden op grote schaal geteeld in Europa. Spanje is de grootste leverancier gevolgd door Nederland. Vooral de mosselen uit het Zeeuwse Yerseke zijn bekend. Hier vindt u de enige, echte mosselveiling in Europa. Het is een overheerlijk, zilte lekkernij die wij graag vers voor u en uw gasten klaarmaken in één van onze professionele mosselkramen. Wij leveren maatwerk. Gezellig mosselen eten is lekker tafelen! Met stokbrood of Vlaamse friet is het smullen geblazen.

Een mobiele mosselwagen oftewel mosselkar huren is een origineel idee, want vaak weet men niet eens dat een mosselkraam te huur is. Als verhuur specialist in foodwagens vinden wij dat mosselwagens oftewel mosselkarren zeker niet in ons assortiment mogen ontbreken, want het is lekker en gezond eten. Bovendien bieden wij ongelooflijke scherpe prijzen voor een fantastisch feestje.

Met een mosselkraam komen wij graag bij u op locatie. Wij bereiden de mosselen ter plekke. De kunst van het perfect mosselen koken is de korte kooktijd. Een gerecht kan dus snel klaar zijn, zodat uw gasten niet lang hoeven te wacht. Hiervoor gebruiken wij professionele mosselpannen, zodat wij een gelijkmatig resultaat krijgen. Het geheim is om ervoor te zorgen dat de mosselen allemaal open staan, maar niet te lang worden doorgekookt. Met een mosselschelp kunnen de andere mosselen uit de schaal worden gehaald.

Wilt u meer informatie over onze mosselkraam die naast mobiel rijdend ook nog eens voordelig te huur is voor bij u aan huis of aan het bedrijf? Neemt u dan even contact met ons op. U kunt natuurlijk ook direct een mosselwagen boeken. Wij komen graag bij u thuis of op locatie Eén telefoontje is al voldoende. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Wij spreken u graag!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap