Mobiele pitawagen

Mobiele pitawagen  Mobiele pitawagen

Onze mobiele pitawagens zijn te huur voor ieder feestje, klein of groot bij u thuis of aan uw bedrijf. Een leuke fuif of bruiloftsfeest? Omdat wij mobiel rijdend zijn kunnen wij op iedere locatie aanwezig zijn met onze pitakar. Met onze stijlvolle pitakramen zorgen wij voor zuidelijk getinte gerechten. Wij serveren onder meer zoveel pita broodjes als u maar wilt. Dankzij onze professionele inrichting kunnen wij tot 1000 gasten bedienen, maar ook kleine groepen zijn van harte welkom. Pitawagen huren? U kunt direct boeken.

In onze pitakraam maken wij broodjes met onder andere pitabroodjes met shoarma. Dit woord is afkomstig uit Israël. Het kan bestaan uit verschillende vleessoorten, zoals varken en rund. Het is wat dikker en korter van structuur dan bijvoorbeeld gyros en kebab, maar het verschil in smaak komt door de verse kruiden die wij gebruiken. Wij kunnen het serveren met Vlaamse friet en salade. Een broodje gyros is dikwijls gemaakt van gegrild kippenvlees en kebab bestaat uit lamsvlees. Kebab bestaat uit laagjes gekruid vlees aan het spit. Als het vlees gaar is, wordt het vlees er af gesneden met een speciaal mes. Het kan vanuit onze pitakarren geserveerd worden met groente en rijst.

Wij komen met een pitakraam aan huis of op een door u aangegeven locatie. U hoeft geen restaurant te reserveren en vervoer voor uw gasten te regelen. De voordelen van een mobiele pitawagen zijn ongekend. Lekker eten tegen een goede prijs. Bovendien komen wij bij u in plaats van andersom. Na afloop zorgen wij voor de opkuis.

Onze pitakramen kunt u op iedere feest inzetten. Het is geen traditionele keuze, maar wat is er nu leuker dan een origineel feest te geven? Belt u ons maar eens, want wij bespreken graag met u in alle rust wat de opties van verhuur zijn; de prijzen zullen u meevallen. Wij leveren maatwerk, zodat alle aanwezige gasten zeker tevreden zullen zijn. Onze pitawagen biedt keuze in overvloed. Uiteraard beslist u welke gerechten u wilt aanbieden. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een breed drankenassortiment. U geniet van het feest en wij verzorgen de rest, professioneel en vlot.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap