Mobiele snackwagen

Mobiele snackwagen  Mobiele snackwagen

Onze mobiele snackwagen kunt u het gehele jaar door huren. Een lekkere snack is niet seizoensgebonden, want een warme hap gaat er altijd wel in. In onze snackwagen bakken wij de lekkerste Vlaamse frieten, typische Belgische garnalenkroketjes, curryworsten, burrito, calamaris, chili con carne, churros, couscous, croque monsieur, durum, fajitas en nog veel meer! Een snackwagen met bijbehorende capaciteiten is puur genieten voor klein en groot op ieder feest of fuif. Wij komen bij u thuis of op locatie. Contacteer ons direct of leest u verder.

Een snackwagen die mobiel is biedt veel gemak én mogelijkheden. Wij kunnen komen waar u maar wilt inclusief professionele bediening. Lekker eten is een kwestie van smaak, maar vrijwel iedereen houdt van snacken. Maar waarom is snacken nu toch zo lekker? Producten die veel vetten bevatten blijken erg aantrekkelijk te zijn. Bovendien speelt de textuur een rol: denk aan knapperige friet, zachte curryworsten en luchtige garnalenkroketjes. Ongezond? De meningen verschillen hierover.

Als we op een feestje willen niet bezig zijn met gezond eten, want we willen genieten. Toch hoeft een snack niet per definitie ongezond te zijn. In onze snackwagen bewijzen wij u graag het tegendeel. Wij bakken in verse, natuurlijke olie dat voordelig is voor de calorieën én dus ook voor uw lijn. Friet en snacks op zichzelf maken niet dik. Meestal is de hoeveelheid de boosdoener, want van snacks eet men automatisch al snel meer dan nodig is. Wanneer u dagelijks goed beweegt en voor een gebalanceerde voeding kiest, is er niets aan de hand.

Wij hebben meerdere snackwagens in ons verhuur programma. Allen uitgerust met professionele apparatuur zoals frituurpannen, ovens, grill, koelkast en nog veel meer. Door onder meer voordelig onze producten in te kopen, kunnen wij u een lage prijs bieden voor het complete programma. Als uw interesse is gewekt, neem dan zeker een kijkje bij onze prijsformules. Hier vindt u onze voorwaarden terug. Als u een keuze gemaakt hebt kunt u contact met ons opnemen door een mailtje te sturen of ons gewoon te bellen. Een snackwagen boeken is zo gebeurd!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap