Mobiele beenhamwagen

Mobiele beenhamwagen  Mobiele beenhamwagen

Een mobiele beenhamwagen huren op uw fuif zorgt direct voor een vrije sfeer. Uw gasten kunnen heen en weer lopen en onze professionele bediening zorgt dat er niets ontbreekt. In onze beenhamkraam kunt u zelf het menu samenstellen, want behalve beenham bieden wij nog veel meer vleessoorten in onze foodwagens. Wij leveren met onze beenhammen maatwerk tegen een lage prijs. Contacteert u ons maar eens.

Onze mobiele beenhamwagens zijn luxe ingericht om bijvoorbeeld bij een fuif of feestjes, thuis of op locatie, uw gasten heerlijk culinair te verwennen. Onze foodwagens zijn er rijdend en stationair en wij komen zowel bij u thuis als aan uw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring in het bereiden van de heerlijkste maaltijden vanuit onze beenhamkar, maar ook in het bedienen van gasten op bruiloften, verjaardagspartijen, jubilea en evenementen. Voor de dranken hebben wij speciale formules van afname per consumptie, tot een all- in formule tegen een vaste prijs: Belgische bieren, wijnen, sterke drank en andere mogelijke zaken die u wenst.

Beenhamkramen zijn mobiele wagens die u kunt boeken met of zonder bediening. De meeste mensen kiezen voor professionele bediening vanuit onze beenhamkarren, zodat ze zelf ook kunnen genieten van het feest. Geen heen en weer geloop met hapjes en drankjes tijdens uw feestje, want dit regelen wij voor u vanuit onze foodwagen. Bij ons is vrijwel alles geheel op maat mogelijk, aan huis of op locatie.

De beenhamwagens die wij te huur aanbieden zijn professioneel ingericht. Dit betekent dat wij alles binnen handbereik hebben: van oven tot grill en van koeling tot servies! Hiermee kunt u ieder feest organiseren; groot of klein. Voor de verhuur hoeft u ons alleen maar te contacteren en uw wensen door te geven. Wij regelen de rest van het begin tot het einde.

De beenham wordt op traditionele wijze bereid. De losse structuur en de authentieke smaak maken dit gerecht tot een delicatesse. Een mooi product dat zich ook nog eens leuk laat presenteren in onze beenhamwagen die tevens mobiel is. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal gasten, maar omdat wij slim inkopen kunnen wij de prijs per persoon laag houden. Hebt u interesse in het huren van een beenhamkraam? Aarzel dan niet ons om te contacteren. Wij staan u graag te woord.Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap