Mobiele viswagen

Mobiele viswagen  Mobiele viswagen

Met een mobiele viswagen zorgen wij voor een heerlijk visgerecht dat wij snel bij u op tafel, aan huis op een fuif of feestje, dus op iedere locatie serveren. Wij bieden een ruime keuze aan vissoorten, zoals kabeljauw, maatjes, makreel en zalm, waar wij de heerlijkste visgerechten en visschotels van maken. Kwaliteit, duurzaamheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Door een flexibele opstelling van ons team staan wij garant voor maatwerk oplossingen. Het huren van een viskraam is populair, want vrijwel iedereen is dol op vis. Wij verzorgen ook voor u graag deze vorm van mobiele catering. Hebt u interesse in de verhuur van een mobiel rijdend exemplaar uit onze serie viskarren? Contacteer ons dan. Wij doen u graag een voorstel op maat, want de prijzen zullen u meevallen.

Belgische gerechten worden sterk beïnvloed door seizoensgebonden ingrediënten, zoals verse vis en mosselen. Onze Belgische mobiele viswagens zijn daar een goed voorbeeld van, want u vindt hier puur natuur. Wij serveren op een visschotel verse vis met eventueel bijgerechten, zodat u een complete maaltijd door ons kunt laten serveren vanuit onze viskar. Altijd leuk om uw gasten eens flink te verwennen.

Viskramen zijn een ‘bekend’ gezicht op grote markten, zoals in Brussel en Antwerpen. Zou het niet leuk zijn om uw gasten te verrassen met een mobiele viswagen bij u aan huis? Wij zorgen vanuit onze viskarren voor verse vis en een gezellige sfeer. Het is weer eens iets anders dan gezamenlijk een restaurant bezoeken. Met een viswagen aan uw bedrijf of voor de deur bij u thuis of in de tuin maakt u de sfeer iets persoonlijker. Bovendien is het huren van een viskraam een teken dat u met veel zorg en liefde dit feest hebt georganiseerd.

Vis is lekker en gezond. Er zit een speciaal soort vet in dat beschermt tegen hart- en vaatziekten. Bovendien bevat vis veel belangrijke mineralen, zoals jodium en selenium. Op een feest wordt er niet nagedacht over een gezond voedingspatroon. Logisch, want de gasten willen genieten. Wij zorgen professioneel voor de juiste verhoudingen, want onze maaltijden zijn een combinatie van gezond en lekker.

Onze viskramen zijn te huur tegen een scherpe prijs. In overleg met u wordt er een gevarieerd menu samengesteld. Bovendien kunnen wij zorgen voor de beste wijnen en andere dranken. Zo hebt u alles onder één dak. Wij zorgen ervoor dat de mobiele viswagen ruim op tijd klaarstaat. U geniet, wij zorgen dat u kunt genieten. U kunt direct boeken of ons bellen voor meer informatie. Salut!Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap