Mobiele hotdogkraam

Mobiele hotdogkraam  Mobiele hotdogkraam

Een mobiele hotdogkraam huren is iets origineels. Een uitstekend middel ter promotie van uw bedrijf op een beurs of andere locatie of tijdens een feestje. Een lekker worstje dat als snack kan worden geserveerd of als onderdeel van een lunch. In onze hotdogwagen oftewel hotdogkar kunnen wij deze overheerlijke worstjes op diverse manieren klaarmaken. Met wat zuurkool en mosterd of met mayonaise en ketchup. Wij serveren wat uw gasten lekker vinden tegen een scherpe prijs.

Wij hebben meerdere hotdogkramen oftewel hotdogkarren te huur, want er is behoorlijk wat vraag naar. Op een fuif, verjaardagsfeest of op een bedrijfsopening zijn wij altijd een graag geziene gast, want wie is er nu niet gek op een hotdog. De hotdogs worden geserveerd door onze professionele bediening naar wens en naar smaak.

Zowel Nederlanders als Belgen zijn echte hotdog liefhebbers. Een hotdogwagen rijdend en mobiel huren valt dan ook altijd in goede aarde bij welke gelegenheid dan ook. Het verhaal doet de ronde dat een Duitse slager eeuwen geleden een worst maakte die hij de Frankfurter noemde. Hij emigreerde naar Amerika, waar het deze worstjes ging verkopen. Inmiddels zijn hotdogs wereldwijd bekend en hotdogwagens populair. Eén van de grote voordelen van ons bedrijf is dat wij maatwerk leveren. U kunt per persoon betalen of gebruikmaken van onze all-in formule: onbeperkt eten tegen een vaste prijs!

Met onze mobiele hotdogkraam komen wij graag bij u thuis of op een andere locatie. U kunt ons boeken op ieder gewenst moment tegen een scherpe prijs. Onze prijzen zijn afhankelijk van onder meer de grootte van de groep, de locatie en uw menukeuze. Wij bieden namelijk niet alleen hotdogwagens te huur aan, maar hebben ook nog vele andere mogelijkheden. Welke dit zijn treft u verder op onze site aan.

Valt uw keuze op een hotdogkraam? Een goede keuze, want onze hotdogs bevatten veel vlees, dus veel smaak! Het is een lekkere snack waarmee u uw gasten kunt verwennen. Onze hotdogkramen zijn professioneel uitgerust, zodat wij zowel kleine als grote groepen op maat kunnen bedienen. Interesse in onze verhuuropties? Contacteer ons per e-mail of bel ons voor informatie over de verhuur. Iedere werkdag kunt u ons bereiken. Salut!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap