Echte beste frietjes

Echte beste frietjes  Echte beste frietjes

Echte beste frietjes is maatwerk! Voor een lekkere frietervaring eet u friet uit een frietkar uit een puntzak met de saus erbovenop. Wij bakken echte beste frietjes op iedere locatie; knapperig en niet te vet. Ter plaatse snijden en bakken wij de friet in onze frietkarren met daar bovenop echte Belgische mayonaise. Een recept dat gaat van generatie op generatie dat wij graag met u delen. Wij staan met onze mobiele wagens op iedere fuif, kinderfeestje of bruiloftsfeest, want wie is er nu niet gek op Vlaamse friet uit een rijdend frietkeet of frietkot. Contacteer ons om een wagen te huren of te boeken tegen een scherpe prijs; ze zijn er in meerdere soorten te huur.

Voor de verhuur van voordelige mobiele snackwagens op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bakken professioneel de echte beste frietjes in ons frietkeetje naar hartenlust voor kleine en grote gasten in onze mobiel frituur. De friet wordt gebakken in zuivere plantaardige olie, zodat het knapperig is en niet te vet. Bovendien speelt de aardappel die wij gebruiken een belangrijke rol. Welke aardappel wij gebruiken is het geheim van de echte beste frietjes. U begrijpt, dat wij de naam van dit geheim niet met u kunnen delen, maar wel de friet.

Onze echte beste frietjes zijn echt niet ongezond. Vaak zijn de sauzen de boosdoener. In een romige mayonaise zitten behoorlijk wat calorieën, maar als u op een feestje bent is dit wel het laatste waar u zich mee bezig wilt houden. Af en toe even ‘los’ gaan is niet erg. In Vlaamse streken wordt de gefrituurde aardappel altijd friet genoemd. Met patat bedoelen zij de rauwe aardappel. Ook een klap of een mep wordt in sommige Belgische streken een patat genoemd. Pas dus op als een Belg vraagt of u een patat wil! Pas als een Belg het heeft over echte beste frietjes, weet u zeker dat u goed zit.

Als uw interesse is gewekt, neem dan zeker een kijkje bij onze prijsformules van de frietkotten; de prijzen zullen u zeker meevallen. Hier vindt u onze voorwaarden terug. Als u een keuze gemaakt hebt kunt u contact met ons opnemen door een mailtje te sturen of ons gewoon te bellen. Een mobiele wagen boeken is zo gebeurd! En de echte beste frietjes bakken wij bij u op locatie of aan huis!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap