Drankbrouwer

Drankbrouwer  Drankbrouwer

Als drankbrouwer bedienen wij een breed publiek, want wij hebben voor iedere gelegenheid de juiste dranken. Of het nu gaat om een klein feestje of groot evenement, wij voorzien uw gasten graag van een heerlijke cocktail of lekker biertje. In tegenstelling tot een aantal andere drankbrouwers verzorgen wij tevens de bediening, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw gezelschap. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij zijn ook graag úw professionele drank bouwer mét bediening.

Een professionele drankbrouwer zorgt naast een goede bediening ook dat er altijd voldoende voorraad is. U kunt zelf het assortiment samenstellen, want u kent uw gasten als geen ander. Een goede balans tussen alcoholische en alcoholvrije dranken is belangrijk op een feest of evenement waar veel gasten komen. Het is nu eenmaal zo dat niet iedereen houdt van sterke drank of dat er andere redenen zijn dat er niet ‘gedronken’ mag worden. Als ervaren drank brouwer houden wij met iedereen rekening: u kunt kiezen uit diverse soorten frisdranken, smoothies en sterke drank zoals jenever, gin, whisky en nog veel meer. Laat ons weten waar uw gasten van houden, wij zorgen ervoor dat er meer dan voldoende aanwezig is.

Als Belgische drank brouwer hebben wij tevens vele soorten bieren in ons assortiment, want Belgisch bier geniet onder vele drankbrouwers en hun afnemers een grote bekendheid. Een eeuwenoude drank die door vrijwel alle brouwers wordt geprezen. Er zijn fruitbieren die zoet smaken, in Vlaanderen zijn de zware bieren zuur tot licht zuur van smaak populair. Het is een ware smaakbeleving. En natuurlijk is het altijd leuk om weer een andere drank te ontdekken. Wij nemen u graag mee op deze ontdekkingsreis.

Zoekt u een ervaren drankbrouwer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In tegenstelling tot andere drankbrouwers leveren wij op locatie, maar ook aan huis. Hebt u een gezellig tuinfeest of verjaardagsfeest? Dan zijn wij als drank brouwer graag van de partij! Neemt u maar eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij zijn u graag van dienst. Salut!Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap