Mobiele soepwagen

Mobiele soepwagen  Mobiele soepwagen

Een soepkraam boeken? U bent dan bij ons aan het juiste adres, want wij hebben meerdere soepkramen die u tegen scherpe prijzen kunt huren. Wanneer de winter in aantocht is, denken we aan soep. Ambachtelijke soepen serveren op een winters event of feest of fuif is een leuke en betaalbare aanvulling. In onze soepwagen kunnen wij meerdere soepen serveren, zodat er voldoende keuze is. Een greep uit ons aanbod: Belgische rundvleessoep, gevulde aardappelsoep, seldersoep, Marokkaanse Harira en nog veel meer. Hartverwarmende soepen tegen lage prijzen. Laat ons weten wat uw wensen zijn. In overleg is er veel mogelijk.

Een soepkraam is een gezellige wagen van waaruit wij één van de oudste gerechten serveren. Al in de prehistorie werd er soep gegeten. De meeste ouderen onder ons kunnen zich nog wel herinneren dat in grootmoeders tijd op een petroleumstelletje een bouillon stond te trekken voor meerdere uren. Dit wordt nog weleens gedaan, maar dan niet meer op een petroleumstelletje. Onze mobiele soepkraam is professioneel ingericht en mobiel rijdend met moderne apparatuur. Wij gebruiken uitsluitend verse ingrediënten, die ervoor zorgen dat de smaak van vroeger weer terugkomt. Met onze soepwagen nemen wij dus ook een stukje nostalgie mee. Met dit vooruitzicht is het natuurlijk helemaal leuk om uw feestje of extra feestelijk aan te kleden met een soepkraam.

Samen met u bepalen wij het menu. Soep kan vanuit onze soepkar worden geserveerd met stokbrood, salades en/of lekkere Vlaamse frieten. Wij hebben een onbeperkte keuze, maar wij houden rekening met uw budget. Uw budget is immers niet onbeperkt. Wij kunnen dan ook maatwerk leveren vanuit onze soepkarren, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze prijs-kwaliteitverhouding is verrassend.

De soepwagens die wij te huur aanbieden kunt u huren inclusief professionele bediening. Het grote voordeel hiervan is dat u gezellig thuis of aan uw bedrijf op locatie een feestje kunt vieren, zonder dat u zich druk hoeft te maken over de boodschappen, het koken en de rommel. Na afloop laten wij alles proper achter. Onze prijzen zijn afhankelijk van het aantal gasten, maar omdat wij slim inkopen kunnen wij de prijs per persoon laag houden. Hebt u interesse in het huren van een soepwagen op maat? Aarzel dan niet ons om te contacteren om te informeren naar de verhuur. Wij beantwoorden graag al uw vragen.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap