Professionele brouwerij

Professionele brouwerij  Professionele brouwerij

Met een professionele brouwerij bent u verzekerd van de beste dranken op uw feest of een evenement. Wij schenken onder meer bier, gemaakt van de beste lokale ingrediënten. In België vervult bier een pioniersrol, want het is een drank dat al duizenden jaren wordt gedronken. Belgische brouwers worden alom gevierd om hun bieren en genieten een wereldwijde bekendheid. Wij leveren speciale bieren en andere dranken zoals cocktails en wijnen vanuit onze brouwerij op vrijwel iedere locatie, dus ook bij u aan huis.

Voordat het feest begint, inventariseren wij samen met u wat uw wensen zijn. Als professionele brouwerij kunt u altijd rekenen op voldoende voorraad, want een feest zonder lekkere drankjes kan natuurlijk niet. Onze brouwers denken daarom altijd met u mee!

In België, maar ook in Nederland vindt u veel brouwerijen. Ons bedrijf onderscheidt zich doordat wij zowel kleine als grote feesten bevoorraden inclusief professionele bediening. Op die manier kan de gastheer/vrouw zorgeloos genieten van het feest. Na afloop ruimen wij de rommel op en nemen de vieze vaat mee.

Een feest of een professioneel event organiseren is best moeilijk, zeker als het om een grote groep gaat. Een bruiloft, bedrijfsfeest of opening vergt nogal wat voorbereiding. Er zijn mensen die een draaiboek maken met daarin een overzicht van inkomsten en uitgaven, want het doel moet uiteraard financieel haalbaar zijn. Wilt u een professionele brouwerij tegen een betaalbare prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want als ervaren brouwer kunnen wij voordelig inkopen. Wij hebben een breed netwerk aan leveranciers waardoor wij vrijwel aan iedere wens kunnen voldoen.

In tegenstelling tot een aantal andere brouwerijen bieden wij een enorme keuze. Ieder soort feest of event vraagt om andere dranken en daar sluiten wij ons bij aan. Laat ons weten wat uw wensen zijn, dan leveren wij als professionele brouwer een drankenassortiment op maat. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan per e-mail of belt u ons voor een persoonlijk gesprek. Wij staan u graag te woord. Salut!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap