Mobiele frietwagen

Mobiele frietwagen  Mobiele frietwagen

Met een mobiele frietwagen is er voor elk wat wils. Ons bedrijf komt met een frietkraam bij u aan huis of op locatie, waar wij lekkere friet en verschillende snacks voor u bakken. Wilt u een receptie of buurtfeest organiseren? Is het tijd voor een tuinfeest? Zijn er plannen om te trouwen? Dan wilt u graag catering op maat. Kies dan voor één van onze professionele ingerichte frietwagens voor een waanzinnige happening. Ons ervaren team staat voor u klaar met de juiste adviezen, want u geeft enkel een eenvoudige omschrijving van het feest en u krijgt een frietkraam rijdend en op maat aangeboden. Wij beschikken over verschillende frietkramen.

Een mobiele frietwagen huren is vrijwel voor iedereen betaalbaar. Wij houden rekening met uw budget en leveren dan ook maatwerk bij de verhuur als het om een frietmobiel gaat. Op een feest mag lekker eten en drinken niet ontbreken of het nu gaat om een besloten feestje of uitbundige fuif! Lekkere, knapperige Vlaamse frieten zijn nu eenmaal niet te versmaden. U doet er iedereen een plezier mee. Er gaat niets boven een lekkere puntzak Vlaamse frieten met een dikke klodder mayonaise.

Over de oorsprong van frieten doen veel verhalen de ronde. In het frietmuseum in Brugge vindt u niet het antwoord, maar het toont wel de geschiedenis van de aardappel tot de eerste frieten. De grootste concurrent van de Belgische frieten zijn de Franse frieten, die iets platter en smaller zijn. De oorsprong moeten we toch waarschijnlijk iets zuidelijker zoeken, want in Spanje werd vroeger en nu alles in olijfolie gebakken. Hoogstwaarschijnlijk werd de aardappel ook op die manier klaargemaakt, maar niemand weet het 100% zeker. De echte frietliefhebber maakt het niet zoveel uit, want wij maken in onze eigen frietkraam Vlaamse frieten naar traditioneel Belgisch recept. Ook Nederlanders zijn er dol op!

De frietkramen die wij te huur aanbieden kunt u inclusief professionele bediening huren. Het grote voordeel is dat u kunt genieten van het feest. U hebt thuis geen last van een vervelende geurtjes. Bovendien laten wij alles proper achter. Meer weten over onze verhuuropties? Laat het ons weten. Vraag een offerte aan voor de prijzen of bekijk ons overzicht op de site. Wilt u een combinatie van een frietwagen met een andere mobiele wagen. Het kan, omdat wij maatwerk leveren.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap