Drankcentrale

Drankcentrale  Drankcentrale

Onze drankcentrale verzorgt alle feesten en evenementen in de ganse omtrek. Wij bieden een ruime keuze aan heerlijke aperitieven, cocktails en non-alcoholische cocktails, smoothies, sterke drank, jenever, whisky, gin en nog veel meer drank van de allerbeste merken, ook met ijsblokjes. In tegenstelling tot sommige andere drankcentrales verzorgen wij tevens de catering en kunt u bij ons terecht voor het huren van feestmateriaal: van tenten tot stoelen en van koelwagens tot generatoren. Hebt u belangstelling? Neem dan direct contact met onze drankcentrale voor een vrijblijvende offerte.

Als drankcentrale leveren wij alle benodigdheden om uw feest of evenement te laten slagen inclusief bediening. Net als andere drankcentrales staat een goede service centraal, want wij denken met u mee. Zeker als u niet ieder jaar een groot evenement organiseert, zijn er wellicht zaken die u over het hoofd ziet. Zijn er bijvoorbeeld gasten die een speciaal dieet volgen of die niet van vis houden? Wij leveren catering op maat, zodat iedere gast ongestoord kan genieten. Ook voor jonge kinderen hebben wij speciale menu’s.

Onze drankcentrale is een waar paradijs op het gebied van dranken. Uiteraard vindt u Belgische bieren in ons assortiment, want Vlaanderen is van oudsher bekend om zijn grote diversiteit aan biersoorten. Ieder biertje wordt geserveerd met een optimale smaak waarbij de ideale temperatuur en de hoogte van de schuimkraag een belangrijke rol spelen. De lijst van Belgische brouwerijen is lang en daardoor is er een ruime keuze. Laat ons weten wat u lekker vindt en wij zorgen ervoor dat het aanwezig is.

Veel Nederlanders, maar ook Vlamingen weten naast bier ook een goed glas wijn te waarderen. De wijnen kiezen wij met veel zorg uit, passend bij de gelegenheid. Hebt u een bepaalde voorkeur voor rode of witte wijn? Dan zorgen wij dat er voldoende voorraad aanwezig is. Met onze ervaring en materialen hoeft u zich geen zorgen te maken dat het u gasten aan iets ontbreekt. Wij komen graag uw feestje thuis of ergens op locatie geheel verzorgen!

Als drankcentrale leveren wij dus niet alleen dranken, maar ook feest verhuur artikelen voor ieder evenement, groot of klein. Wij bieden een zorgvuldig en uitgebalanceerd assortiment met 100% beschikbaarheid. En daarbij garanderen wij een scherpe prijs voor ieder artikel.

Wilt u binnenkort een groot bedrijfsfeest of een romantische bruiloft organiseren? Een sfeervol tuinfeest of een gezellig verjaardagsfeest? Wij luisteren altijd naar uw wensen en ideeën! Dit doen wij tijdens een eerste gesprek waarbij wij u alles vertellen over de mogelijkheden. Vervolgens stellen wij een passend concept voor u samen.

In tegenstelling tot sommige andere drankcentrales, kunt u kiezen uit verschillende formules: beide concepten zijn inclusief bediening. Zo kunt u kiezen voor een vast bedrag per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties of u kunt betalen per stuk; dit wil zeggen dat het totaalbedrag gelijk is aan het aantal consumpties. Voor welke formule u ook kiest, onze drankcentrale zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. Neemt u direct contact met ons op voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap