Mobiele fritwagen

Mobiele fritwagen  Mobiele fritwagen

Een mobiele fritwagen huren is niet een origineel, maar wel een goed idee. U weet zeker dat u hiermee al uw gasten van lekker eten kunt voorzien, want iedereen houdt van friet. Zeker als het gaat om stevige Vlaamse frieten, want die zijn bijzonder. In onze fritwagens bakken wij er mobiel op los, want onze frieten worden zeker ook door de Nederlanders gewaardeerd. De fritkramen die wij te huur aanbieden kunnen het hele jaar door geboekt worden. Contacteer ons direct, want vol is vol!

In de verhuur van fritwagens zijn wij specialist. Wij toeren met onze fritkramen door een groot gedeelte van Vlaanderen én Nederland, want onze landburen zijn gek op onze Vlaamse frieten. Wij komen bij u thuis of op een leuke locatie. Met onze professionele bediening wordt het een heus feest! Het geheim van Vlaamse frieten? Liefde, aandacht en een beetje van onze tijd. Wij serveren de frieten met echte mayonaise gemaakt van de beste ingrediënten. Maar met mayonaise kunnen wij nog vele andere lekker sauzen maken zoals knoflooksaus en mosterdsaus. Heerlijk bij een curryworst of andere snack, want natuurlijk bakken wij in onze fritwagens ook snacks!

Het huren van een mobiele fritwagen oftewel fritkar op een fuif of evenement leidt altijd tot succes. Onze fritwagens oftewel fritkarren zijn gezellig aangekleed en de moderne inrichting wekt vertrouwen. Onze professionele medewerkers nemen een goed humeur mee en onze producten zijn eindeloos goed! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een geslaagd feest. U kunt ons zeven dagen per week inhuren, dus ook op zaterdag en zondag zijn wij graag van de partij!

In onze fritkraam vindt u een groot assortiment producten voor een zeer scherpe prijs. De samenstelling kunnen wij van tevoren met u bespreken net zoals de bijbehorende sauzen. Wij zijn altijd stipt op tijd en u kunt rekenen op kwaliteit. Zoekt u een betrouwbare cateraar met een professionele, mobiele fritwagen? U heeft ons gevonden. Contacteert u ons maar eens of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. U zult verrast zijn over onze lage prijzen én onze flexibele verhuuropties. Salut!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap