Mobiele frituurkraam

Mobiele frituurkraam  Mobiele frituurkraam

Met een mobiele frituurkraam kunnen wij op ieder feest aanwezig zijn. U bepaalt de locatie, aan huis of elders, en wij zorgen voor een overheerlijke frituur. Onze frituur units voor de verhuur zijn zo professioneel uitgerust als frietkotten of fritkotten, zodat wij zowel kleine als grote groepen uitstekend kunnen bedienen. Een authentieke frietwagen betekent ouderwets genieten. Wij maken van tevoren heldere prijsafspraken met u, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De kosten voor een feestje kunnen behoorlijk oplopen en dan is het prettig als u een frietmobiel kunt huren tegen een scherpe prijs.

De mobiele frietkramen of frituurwagens, die wij te huur aanbieden kunt u op maat boeken inclusief professioneel personeel. Wij bakken in ons rijdend mobiel frietkeetje aan huis of aan uw bedrijf op een verantwoorde manier. De aardappel speelt hierbij een belangrijke rol, want deze bepaalt de smaak. Op de tweede plaats staat schoon en goed vet, waarin wij de frieten bakken in onze frietkeet. Pas als de frietjes beginnen te zingen, worden ze geserveerd.

Dankzij onze mobiele frietwagens met moderne frituur units kunt u een fuif op maat houden op iedere locatie. Een buurtfeest, tuinfeest of een feestelijke happening binnen uw firma? U kunt onze frietwagen zeven dagen per week huren, dus ook in het weekend. In een korte tijd kunnen wij vanuit onze frituurkramen iedereen voorzien van een lekkere maaltijd. Wij leveren maatwerk.

België staat bekend om haar Vlaamse frieten uit de mobielfrituurkraam, die zeker ook door de Nederlanders worden gewaardeerd. Het oudste frietkot oftewel fritkot van België dateert waarschijnlijk uit 1842. Deze frietkot stond toen aan het Steen in Antwerpen en verhuisde later naar de Groenplaats in Brugge. De originele manier van bakken in een mobielfrituurwagen is inmiddels wereldwijd bekend. Wij laten u dit graag zien in onze mobiele frituurkraam.

Er wordt ons weleens gevraagd of frituur ongezond is. Niet in onze mobiele frituurwagen, want wij bakken op een verantwoorde wijze. Wij rijden met ons frietkeetje kris kras door België en Nederland. Wij komen ook graag bij u thuis of aan het bedrijf en leveren dan maatwerk. Laat het ons maar weten wanneer wij welkom zijn. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten, want wij hanteren heel schappelijke prijzen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Hebt u vragen of specifieke wensen? Laat het ons weten, want wij kunnen ook frituur op maat leveren.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap