Mobiele maatjeswagen

Mobiele maatjeswagen  Mobiele maatjeswagen

Een mobiele maatjeswagen huren is pure verwennerij voor de visliefhebber. Het is gezond eten, want vrijwel in alle soorten vis zitten veel vitaminen en mineralen. Maar de echte reden waarom wij maatjes eten is dat het zo ontzettend lekker is. De maatjeswagens die wij mobiel rijdend te huur aanbieden mét professionele bediening zijn dan ook bijzonder populair. Het op tijd boeken van een maatjeskar is dan ook zeker aan te bevelen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Bovendien leveren wij maatwerk. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan.

Zowel Nederlanders als Belgen zijn gek op maatjes! In Nederland staan maatjes beter bekend als jonge haring, maar bij ons in Vlaanderen zijn het echte maten. De Vlaamse keuken is ontzettend gevarieerd; er wordt veel gebruikgemaakt van authentieke recepten. In onze mobiele maatjeskar bereiden wij de vis professioneel volgens geheim recept. Het is een succes op ieder feestje, want Vlamingen én Nederlanders weten lekkere vis te waarderen. Het is een ware traktatie voor jong en oud!

Wij hebben diverse authentieke eetkramen in de verhuur, maar onze mobiele maatjeskraam is toch wel erg bijzonder. De nostalgische uitstraling, de professionele bediening en de heerlijke vis maken het de moeite waard om het eens te proberen. Neemt u maar eens contact met ons op, want wij bestrijken een breed werkgebied onder meer Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant. Wij komen bij u thuis of op locatie en indien gewenst zorgen wij voor catering op maat. Weet u (nog) niet hoeveel gasten er komen? Geen probleem, want wij zorgen voor een festiviteit op uw bedrijf of bij u aan huis ervoor dat wij goed zijn voorbereid. Uiteraard zorgen wij in onze maatjeswagen oftewel maatjeskar ook voor de lekkerste sauzen, uitjes, augurken, enz.

Op een fuif of feest, klein of groot, is eten en drinken belangrijk. Wij verzorgen graag voor u de complete catering van A tot Z. Onze medewerkers zullen alles klaarzetten en met veel zorg een lekkere maaltijd bereiden voor u en uw gasten. Zo hebt u geen zorgen en kunt u ook gaan genieten, want kiezen voor een mobiele maatjeswagen is een schot in de roos. Maatjeskramen oftewel maatjeskarren huren? Een goed idee, want onze prijzen zijn verrassend laag!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap