Verhuur van zalen

Verhuur van zalen  Verhuur van zalen

Voor de verhuur van zalen bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een zaal huren, maar soms is dit geen geschikte feestbestemming. Een goed alternatief is dan het huren van een partytent. Wij bieden tenten te huur aan tegen een lage prijs. U kunt deze buiten laten plaatsen in uw tuin of een andere locatie. Wij zorgen voor de op- en afbouw, zodat wij u op dit gebied geheel kunnen ontzorgen.

Er zijn veel goede partijen die gespecialiseerd zijn in de verhuur van zalen, maar het huren van een tent heeft een bepaalde charme. Het is gezellig en comfortabel. Daarnaast is een ruimte huren vaak stukken duurder dan de tenten die wij te huur aanbieden. U kunt bij ons bijpassend meubilair huren, maar ook tafelgerei, tapinstallaties en nog veel meer. Bijpassend meubilair huren kan betekenen dat u meer zitplaatsen wilt creëren of het decor wilt omtoveren tot een sfeervol geheel. Er zijn geen standaardregels omtrent het inrichten van een feestzaal, maar wel kunnen wij u adviseren hoe u een ruimte zo efficiënt mogelijk kunt benutten. Onze ervaring zal zeker in uw voordeel zijn, maar uw wensen staan altijd op de eerste plaats.

Op een feest mag vooral drank niet ontbreken. Daarom bieden wij u de keuze uit een ruim drankenassortiment: van heerlijke aperitieven, frisdranken, cocktails tot Belgische bieren. En ook voor lekker eten kunnen wij zorgen. Vooraf bespreken wij met u wat de mogelijkheden zijn en welke cateringoplossing het beste past op uw feest of event. Wij hebben voor u twee interessante formules: beiden zijn inclusief bediening. Zo kunt u kiezen voor een vast bedrag per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties of u kunt betalen per stuk; dit wil zeggen dat het totaalbedrag gelijk is aan het aantal consumpties. Voor welke formule u ook kiest, wij zorgen ervoor dat alles tot in het kleinste detail wordt geregeld. Belt u ons maar eens voor meer informatie over de verhuur van onze bijzondere zalen. Of stuur ons een e-mail voor een vrijblijvende offerte. Onze prijzen zijn verrassend laag!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap