Mobiele wokkraam

Mobiele wokkraam  Mobiele wokkraam

Een mobiele wokkraam huren tegen een scherpe prijs? U bent bij ons aan het juiste adres. Wij bereiden oosterse wokgerechten bij u aan huis of op locatie. Binnenkort een feestje bij u thuis of aan het bedrijf te organiseren? Twijfel niet over het huren van een wokwagen, want het is een uitstekende metgezel op iedere fuif of feest. Onze gerechten zijn veelzijdig. Dit betekent dat uw gasten kunnen kiezen wat ze lekker vinden. Groenten met vis of vlees of een gerecht met tofu voor de vegetariër? Wij toveren graag bij u oosterse gerechten op tafel. Onze prijzen zijn verrassend laag. Vraag direct een offerte aan.

Mobiele wokwagens of wokkramen stijgen steeds meer in populariteit, want zowel Belgen als Nederlanders weten oriëntaalse gerechten te waarderen. Zin om te wokken, maar geen zin om in de keuken te staan? U kunt onze wokkraam huren inclusief kok en professionele bediening. U kunt zorgeloos van uw feest genieten. Na afloop laten wij alles proper achter.

Het wokken is een snelle en gezonde kooktechniek. Bij hoog vuur worden de ingrediënten snel gaar onder voortdurend omscheppen, maar in een wok kunnen wij ook heel makkelijk frituren. Een knapperige loempia of kroepoek bakken? In korte tijd kunnen deze lekkere snacks bij u op tafel staan. Ons wokwagen is mobiel rijdend en uitgerust met professionele apparatuur, wokpannen en een wadjan. Een wadjan is een soort van wok, maar dan met een deksel om groenten en/of vlees te stomen. Lekker en gezond, want gestoomde gerechten bevatten nu eenmaal minder calorieën. Laat ons maar weten waar uw voorkeur naar uit gaat. Wij leveren professioneel maatwerk op ieder gebied.

Een wokkraam huren is een goed idee om uw gasten eens te verwennen. Het is weer eens iets anders dan een frietkraam of hamburgerwagen. De meeste mensen zijn gek op onze gerechtjes, want ze zijn puur. Ze doen het uitstekend op feestjes, want iedereen is benieuwd naar de smaak. Het houdt de mensen in beweging en er wordt over gesproken. Altijd leuk om te horen als een gerecht in de smaak valt. Nieuwsgierig geworden? Bel ons meteen voor het boeken van een wokkar, want ook voor u hebben we wokkarren in de verhuur.Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap