Fast food catering

Fast food catering  Fast food catering

Fast food catering op uw feestje of fuif? Dan kunnen wij iets voor u betekenen. Met onze mobiele fastfood wagens kunnen wij vrijwel op iedere locatie aanwezig zijn, zowel binnen als buiten. Frieten en snacks zijn bij de meeste feesten een belangrijk onderdeel van het fastfoodcatering concept. Het is makkelijk klaar te maken, want lange wachtrijen op een feest leiden tot ergernis. Om de sfeerbeleving van uw gasten compleet te maken, zorgen we naast een goede kwaliteit ook voor een goede presentatie. En dit alles tegen een scherpe prijs, want onze prijzen zijn alleszins concurrerend. Contacteer ons als u direct onze professionele bedrijfscatering op maat wilt boeken.

Als het gaat om fast food catering zijn er drie belangrijke pijlers: kwaliteit, kwantiteit en snelheid. Met onze mobiele fastfoodcatering wagens scoren wij dan ook op elk feest. Onze professionele medewerkers zorgen voor een goede voorbereiding, zodat uw gasten snel bediend kunnen worden. Bij fastfood draait alles echter niet om snelheid, ook de kwaliteit moet goed zijn! Een slechte catering kan de feestvreugde aardig verknallen. Dankzij onze jarenlange ervaring in fastfood kunt u rekenen op kwaliteit. Natuurlijk maken wij gebruik van goede producten, want dit is de basis voor een lekkere snack.

Wij bieden een breed assortiment, zoals Vlaamse frieten, wraps (een wrap uit onze keuken is niet te versmaden), curryworsten, vleessnacks, tagine, tortilla Española (wat smaken onze tortilla's lekker), hamburgers, sandwiches, scampi's, kroketten, patatas bravas en nog veel meer, zoals quesadilla's; een quesadilla is een Mexicaanse tostisoort. Onze sauzen maken het plaatje compleet. Wat dacht u van Belgische mayonaise naar oeroud recept? Van bekende klassiekers tot typische specialiteiten in vele unieke smaken. Ook kunt u bij ons terecht voor een stoofschotel (onze stoofschotels zijn een specialiteit) of voor sushi-rollen, sushisamosa, taco's (een taco van onze chefkok is niet te versmaden), tapas, enzovoorts. Door de voortdurende aandacht voor onze producten en drang naar kwaliteitsverbetering is snacken bij ons altijd genieten. Kennismaken met onze fast food catering is dan ook zeker de moeite waard.

Fastfoodcatering vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Zo rond 1940 begonnen de broers Dick en Mac McDonald met hun eerste fastfoodrestaurant dat al snel uitgroeide tot een enorm succes. Daarmee baanden zij een weg vrij voor andere ideeën. Fast food catering is nu niet meer weg te denken en kent meerdere vormen. Ons bedrijf biedt fastfood catering vanuit een mobiele wagen. Het grote voordeel is dat wij bij onze klanten komen in plaats van andersom. Hebt u een feestje thuis of op locatie? Wij komen graag bij u. U kunt direct boeken.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap