Mobiele hamburgerkraam

Mobiele hamburgerkraam  Mobiele hamburgerkraam

Een professionele hamburgerkraam huren betekent dat wij u als professioneel bedrijf geheel ontzorgen op het gebied van catering. Onze hamburgerkramen zijn in de verhuur ideaal om in te zetten op een feest of kinderfuif. Wij serveren hamburgers van de grill en bakplaat op elk gewenst tijdstip, alle gelegenheden en mobiel op iedere locatie. Ook bij u aan huis. Uw gasten kunnen de hamburgers naar keuze zelf voorzien van alle gewenste sauzen, sla, bacon, tomaat of gebakken uienringen. Net als bij onze andere mobiele hamburgerwagens leveren wij ook hier rijdend maatwerk. Leest u maar eens verder.

Er zijn veel soorten hamburgers: cheeseburger, baconburger, hawaiiburger en natuurlijk de hamburger speciaal met mayonaise, curry en ui. Uw gasten kunnen in onze hamburgerwagen een broodje naar wens bestellen, want zoveel mensen, zoveel wensen. Het voordeel hiervan is dat niemand iets krijgt voorgeschoteld wat hij/zij niet lekker vindt.

De hamburger is eind negentiende eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Ondanks de wereldwijde bekendheid is dit gerecht nog vrij ‘nieuw’ in vergelijking met onder meer frieten. Het succes is vooral te danken aan het gemak waarmee een broodje hamburger kan worden gegeten; zonder bestek en bord. Een snack uit het vuistje uit de hamburgerkar.

In onze hamburgerkraam maken wij dit gerecht naar wens en op maat klaar. Achter de bakplaten staat een team dat professioneel en vriendelijk uw gasten kan bedienen. Onze gerechten worden van puur rundvlees gemaakt en niet uit restvlees. Dit ruikt u en dit proeft u. Het is dus zeker de moeite waard om onze hamburgerwagen te huren als u uw gasten eenvoudig, maar op een culinaire wijze wilt verwennen.

Onze prijzen zijn laag en dat is goed om te weten als u gaat boeken voor een feestje of fuif bij u thuis of op locatie bij u aan het bedrijf. U kunt onder meer kiezen voor een all-in combinatie met onze hamburgerkarren. Dit betekent dat u een vast bedrag betaalt per persoon voor een onbeperkt aantal consumpties. Uiteraard kunt u ook een prijs per stuk betalen. Een all-in combinatie is voordelig als u eten én drinken wilt aanbieden. Wilt u gebruikmaken van onze verhuurmogelijkheden betreffende een mobiele hamburgerkraam, dan spreken wij van tevoren het menu met u door. U bepaalt en wij voeren uit. Zo simpel kan het zijn. Contacteer ons nu voor meer informatie.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap