Mobiele steakwagen

Mobiele steakwagen  Mobiele steakwagen

Iedere keer iets leuks bedenken op een feest of fuif is niet eenvoudig. Denkt u dan eens aan het huren van een mobiele steakwagen. Het zorgt voor de nodige afwisseling, want uw gasten kunnen heen en weer lopen. Vergelijk het met een lopend buffet, maar dan in de vorm van een gezellige steakkraam. Omdat onze steakwagens mobiel zijn, kunnen wij ze rijdend binnen of buiten plaatsen. Er moet natuurlijk wel voldoende ruimte zijn. Vraagt u eens naar de prijzen, want onze steakkramen zijn voordelig te huur.

Met een mobiele steakkraam zorgt u voor een stukje extra sfeer op uw feestje. Onze steakwagen en professionele bediening zorgen voor een feestelijke sfeer. Bovendien krijgt niemand iets voorgeschoteld wat hij of zij niet lust. Dit schept een ontspannen sfeer en zorgt dat uw gasten optimaal kunnen genieten van hun eten. Iedereen zal dus tevreden en voldaan zijn na het eten vanuit onze steakkar.

Een steak is een lekker stukje mals vlees. Het kan gegrild of gebakken worden. Hierbij speelt tijd een belangrijke rok, want het mag niet te lang worden gebakken, want anders wordt het vlees taai. In onze steakwagen bakken wij voor uw gasten een steak naar wens, van ondoorbakken naar doorbakken. Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij houden met iedereen rekening. Het menu dat u uw gasten wilt aanbieden kunt u zelf samenstellen. Sauzen, stokbrood, Vlaamse frieten, bijna alles is mogelijk, want wij leveren catering op maat. Ook bij u komen wij graag aan huis of op locatie met onze steakwagens. Voor de prijs van ons maatwerk hoeft u het niet laten.

Een feestje vieren? Iedereen kan deelnemen aan de feestvreugde, want wij bedienen al uw gasten vanuit onze steakkraam die professioneel is ingericht en van alle gemakken is voorzien. Natuurlijk bieden wij nog veel meer vanuit onze steakkarren. Hebt u feestmeubilair of drankjes nodig? Laat het ons weten, want u kunt alles onder één dak boeken. Het grote voordeel hiervan is dat u gezellig thuis of aan uw bedrijf een feestje kunt vieren, zonder dat u zich druk hoeft te maken om de boodschappen, het koken en de rommel. Na afloop laten wij alles proper achter.

Hebt u interesse in het huren van een mobiele steakwagen of liever een kleine steakkraam, vraagt u dan eens offerte aan voor de verhuur. Dit is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Uiteraard kunt u ons ook altijd even bellen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap