Mobiele loempiawagen

Mobiele loempiawagen  Mobiele loempiawagen

Onze loempiawagens zijn professioneel ingericht. Dit betekent dat wij zowel kleine als hele grote groepen bij u thuis of op uw bedrijf kunnen bedienen. Ideaal voor op elk feest. Meestal worden loempia's als voorgerecht of snack gegeten. In onze loempiakraam oftewel loempiakar bakken wij ze met verse ingrediënten, zoals stukjes kippen- of varkensvlees, taugé, wortels en/of ei. Van oorsprong is het een Chinees gerecht, maar nu wereldwijd bekend. Ook Belgen en Nederlanders vinden het een heerlijk gerecht. De verhuur van onze loempiawagens is dan ook zeer gewild. U kunt direct boeken voor de kraamverhuur als de datum van uw feestje bekend is.

We kennen de Chinese loempia, maar ook populair zijn de kleine Vietnamese loempia’s. Het leuke ervan is dat als u in Vietnam komt, daar vrijwel geen loempia te koop is. De Vietnamezen hebben dan ook slim ingespeeld op onze welvarende behoeften. Ondanks alles is het een lekkere snack! De dunne flens wordt rijkelijk gevuld met dagverse groenten en een fijne compositie van Aziatische kruiden. Wij laten het u graag zien en ervaren in onze gezellige loempiawagen die het hele jaar door mobiel rijdend te huur is tegen een scherpe prijs.

De verhuur van loempiakramen oftewel loempiakarren is maar een klein onderdeel van onze diensten. Wij bieden namelijk een heel scala aan mobiele eetwagens; van loempiakraam tot wokkraam. U kunt er ook voor kiezen om wagens met elkaar te combineren. Wij leveren dus maatwerk. U krijgt dan van twee werelden het beste, want ook wij Belgen kunnen het slim spelen. Kwaliteit staat voorop, want ons doel is een 100% klanttevredenheid.

Met een professionele loempiawagen op uw eigen feest of fuif zult u zeker hoge ogen scoren. Uiteraard zorgen wij voor de lekkerste sauzen. Hoe wij te werk gaan? Nadat we samen de datum en de locatie hebben besproken maakt u een keuze uit ons assortiment. Afhankelijk van het assortiment dat u kiest, spreken we een vaste prijs per persoon of per consumptie af. De prijzen van het huren zullen u zeker meevallen. Het maakt niet uit op welk tijdstip u uw feestje wilt houden. Met enkel een eenvoudige omschrijving van het feest en de hoeveelheid gasten, krijgt een mobiele loempiakraam op maat aangeboden. Wij zorgen met onze kramenverhuur ervoor dat wij, op het door u gekozen tijdstip, bij u op het bedrijf of aan huis alles klaar hebben staan op de besproken locatie.Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap