Mobiele smoothie wagen

Mobiele smoothie wagen  Mobiele smoothie wagen

Een mobiele smouthie wagen boeken is een uniek idee voor op een feest. Onze wagens zijn uitgerust met een aantal professionele blenders, waarmee wij dit lekkere niet-alcoholische drankje kunnen maken. De oorsprong van dit drankje is te vinden in warme landen langs de Middellandse zee, maar inmiddels wereldwijd populair. Ook in België en Nederland. Met onze smoothiekramen rijden wij dan ook van de ene uithoek naar de andere om op elk feestje op locatie aanwezig te zijn. Al onze smoothiewagens zijn tegen een scherpe prijs te huur, want wij hanteren lage prijzen. Komen wij binnenkort ook op uw fuif met een smouthiewagen? Contacteer ons direct en profiteer van maatwerk en vakmanschap.

Op een feest is er dikwijls behoefte aan een verfrissend tussendoortje. Het kan er warm zijn en dan is goed drinken belangrijk. Een smouthie is een lichte drank, een mix van vers fruit met melk en/of ijs. Niet moeilijk om te maken, maar de juiste verhouding is wel belangrijk. Uw gasten kunnen fruit kiezen dat ze lekker vinden en wij zorgen voor een goede mix. Onze smouthiekramen zijn professioneel ingericht, zoals een smouthiekraam hoort te zijn. Dit betekent dat wij een smoothie klaarmaken terwijl u wacht. Binnen enkele seconden toveren wij een heerlijk, verfrissend drankje tevoorschijn.

Smoothies doen het erg goed op kinderfeestjes. Ouders zijn blij met dit gezonde drankje en de kinderen vinden het leuk om hun favoriete fruit te kiezen. Kinderen zijn vaak gek op bananen, aardbeien, frambozen en appels. Fruitsoorten die boordevol vitaminen en mineralen zitten, zoals vitamine A en C, calcium en magnesium. Met deze fruitsoorten en meer kunnen wij een heerlijk smouthie maken. Een beetje van de natuur en een beetje van onszelf zorgen voor een optimaal resultaat.

Tegenwoordig maken veel mensen thuis ook een smouthie, maar dan voegen ze vruchtensappen toe. Dit is niet verstandig omdat veel vruchtensappen uit de supermarkt bomvol suikers zitten. Gebruik altijd verse ingrediënten, want anders wordt het een calorieënbom. Een pure mix zorgt voor het beste resultaat. In onze smoothiekraam doen wij het u graag voor.

Een mobiele smoothie wagen huren is één van onze vele mogelijkheden. Wilt u meer weten over onze verhuuropties van smouthiewagens? Contacteer ons dan eens. Wij staan u graag te woord. Persoonlijk contact zorgt ervoor dat wij precies weten wat uw wensen zijn, zodat wij u een scherp voorstel op maat kunnen doen.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap