Fish and chips wagen

Fish and chips wagen  Fish and chips wagen

Een fish and chips kraam die ook nog eens mobiel is toch wel een fantastisch idee voor op een fuif of feestje. Onze fish and chips kramen zijn rijdend en goed uitgerust voor zowel kleine als grote groepen. Een feestje thuis of een groot feest op locatie? Wij zijn graag uw cateraar, zodat u zonder zorgen kunt feestvieren. Wij zorgen voor een lekkere maaltijd en eventueel bijbehorende dranken. Contacteer ons nu voor de laagste prijs!

In onze fish and chips kraam bakken wij de lekkerste vis met friet. Het is al jaren bekend onder jongeren, maar langzamerhand weten volwassenen dit gerecht ook te waarderen. Voor het frituren kunnen we kiezen uit bepaalde vissoorten. In veel gevallen is dit schelvis, maar fish and chips is ook mogelijk met kabeljauw of andere soorten rondvis. Ons personeel bakt voor u en uw gasten in onze mobiele fish and chips wagen geen diepvriesvis, maar verse vis. Dit proeft u en dit ruikt u!

Een mobiele fish and chips wagen kunt u huren ter gelegenheid van ieder feest en op elke locatie. Wij bestrijken een breed werkgebied, want onze super gezellige wagens zijn ook in Nederland populair. Een feestje in Limburg? Wij zijn graag van de partij, want de grenzen liggen zo dicht bij elkaar dat wij er in korte tijd kunnen zijn. Wij zijn immers buren en hoeven alleen maar een dunne grenslijn over te gaan.

Uiteraard willen wij graag van tevoren weten wat uw wensen zijn, hoeveel personen er komen en natuurlijk op welke locatie wij mogen komen. Ondanks dat wij maatwerk leveren, hebben wij altijd meer dan voldoende voorraad in onze fish and chips kraam. Er kunnen immers altijd onverwachte gasten komen. Met een efficiënte planning is succes verzekerd. Een goede voorbereiding is het halve werk.

De kramen die wij te huur aanbieden voldoen aan alle veiligheidseisen, want kwaliteit maar ook betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u meer weten over de verhuur van fish and chips wagen of direct boeken? Bel ons dan, want wij geven ook u graag de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap