Mobiele patisseriekraam

Mobiele patisseriekraam  Mobiele patisseriekraam

Onze mobiele patisseriekraam biedt volop keuze. Het huren van een patisseriewagen heeft dan ook een absolute meerwaarde op een feest bij u thuis of aan uw bedrijf. Uw gasten kunnen kiezen uit vers gebak, zoals aardbeientaart, een lief confituurtaartje, vrolijke cupcakes of overheerlijke roomtaarten. Onze patisseriekramen beschikken over een professionele koeling, zodat een taartje met drankje lekker koel kan worden geserveerd. Geen feest is compleet zonder gebak. Wij leveren professioneel maatwerk.

Behalve lekker gebak zorgen onze authentieke patisseriewagens ook voor een gezellige sfeer. De patisseriekarren hebben een lieflijke uitstraling en onze medewerkers hebben altijd een goed humeur. Bent u van plan om binnenkort een feestje te vieren en wilt u daar ook desserten bij, informeert u dan eens naar onze verhuuropties. Wij leveren de beste kwaliteit tegen de laagste prijs, want voor onze klanten is alleen het beste goed genoeg. Dat geldt voor de ingrediënten, maar zeker ook voor de uitvoering. De decorkunst wordt tot in detail beheerst. Dat resulteert bij het luxe gebak in ware kunstwerkjes. Pure ambacht tegen een scherpe prijs. In onze mobiele patisseriekraam laten wij u graag meegenieten van vakwerk en bovendien kunt u op maat bestellen.

U en uw gasten zullen zien dat bij het maken van luxe gebak alles draait om de puurheid van de ingrediënten, de verfijnde smaken en de texturen. In Nederland wordt een patisseriezaak ook wel een banketbakkerij genoemd, maar hier in Vlaanderen zeggen we ‘patisserie’. Het woord is afkomstig van het Franse woord pâte, dat staat voor een deeg, gemaakt van onder andere meel, water, zout en vet. De grootschaligste ontwikkeling binnen de patisserie deed zich voor in de negentiende eeuw. Toen kwam de zoete keuken met recht tot ontwikkeling. Verse vruchten in desserts vormen de kers op de taart en nu zijn we zo ver dat mobiele patisseriekramen niet meer weg te denken zijn op een feest of fuif!

Wij bieden patisseriekramen, mobiel rijdend, inclusief professionele bediening te huur aan tegen scherpe prijzen. Dit betekent dat iedereen ons kan inhuren op een feestje, groot of klein. Wij komen met onze mobiele patisseriekraam bij u thuis of op locatie. Informeert u maar eens naar de verhuurmogelijkheden en vooral naar de lage prijs. Wij staan u graag te woord als u informeert om de verhuur van een patisseriekar te boeken.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap