Mobiele BBQ kraam

Mobiele BBQ kraam  Mobiele BBQ kraam

Een mobiele BBQ kraam, barbecuekraam of barbecuewagen huren is een goed idee als u binnenkort een feestje geeft en u uw gasten eens wilt verrassen! Een BBQ wagen is één van de leukste manieren om gezamenlijk te eten, want het sociale aspect staat hierbij op de eerste plek. Veel mensen denken dat het lekkere weer of het goede vlees BBQ’s leuk maakt, maar dat is niet het geval. Wat het op een feest met bbq kramen, zowel rijdend als stationair, echt leuk maakt, is de aandacht en interesse in de ander. In ons hectische bestaan is het fijn om even de tijd te nemen om gezellig te kletsen. Omdat onze BBQ wagens mobiel zijn kunnen wij u met onze barbecuekramen bij u thuis of op locatie komen. Ja, u kunt boeken voor aan huis of aan bedrijf, want wij komen op iedere locatie. Eén telefoontje is al voldoende.

Een mobiele BBQ kraam zal zorgen voor een gezellige boost op uw fuif of feestje. Deze BBQ’s zijn bij uitstek geschikt om een grote groep mensen van lekker eten te voorzien. Om uw gasten niets te kort te doen, inventariseren wij van tevoren hoeveel gasten u verwacht. Heeft u specifieke wensen voor onze barbecuekarren, laat het ons dan weten. De meeste mensen houden van vlees uit de barbecuekar, maar het kan ook zijn dat u gasten ontvangt die vegetariër zijn. Wij bieden dan een uitstekend alternatief, want het kost ons nauwelijks extra moeite om al uw gasten aan de barbecue kar tevreden te stellen.

Onze professionele BBQ kramen zijn goed uitgerust en te huur tegen scherpe prijzen inclusief vlotte bediening aan de barbecue. Dit betekent dat wij in korte tijd een heerlijk vleesdiner kunnen klaarmaken. Uiteraard zijn de nodige sauzen aanwezig in de barbecue karren, maar u kunt ook salades en/of stokbrood bestellen voor de nodige afwisseling. Alles is mogelijk bij de verhuur van onze barbecue kramen, want wij bieden een zeer uitgebreid assortiment.

De prijs van de barbecuewagens is afhankelijk van het aantal gasten. U kunt betalen per stukverbruik of kiezen voor onze prijzen uit de all-in formule. Bijzonder maatwerk voor bijzondere mensen. Uw gasten kunnen eten zoveel zij wensen tegen een vast bedrag per persoon. Hebt u interesse in onze verhuuroptie wat betreft barbecue wagens? U kunt direct boeken of ons contacteren voor meer informatie.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap