Mobiele ijswagen

Mobiele ijswagen  Mobiele ijswagen

Een mobiele ijswagen huren is pure verwennerij. In onze ijskarretjes vindt u de lekkerste soorten: vanille, aardbeien, chocola en nog veel meer. IJswagens oftewel ijskarren zijn vooral populair in de zomer, maar sommige mensen eten het hele jaar door ijs. Onze ijskarretjes zijn mobiel rijdend te huur op ieder gewenst moment. Door zijn uiterlijk is het op zich al een feestje. Bovendien zorgen onze professionele medewerkers ervoor dat het ijs op de juiste manier wordt opgediend; het is maatwerk in bakjes, hoorntjes of wafeltjes. U bepaalt.

Een ijskarretje is een lief, klein mobiel wagentje die wij voordelig te huur aanbieden. Wij hebben jarenlange ervaring met de verhuur van ijskramen en ijskarretjes compleet inclusief professionele bediening en heerlijk vers schepijs. We komen door een groot gedeelte van Nederland en Vlaanderen. Het is bijzonder nagerecht en een mooie afsluiting van uw fuif of feest.

We hebben meerdere mobiele ijswagens te huur, van een grote ijswagen voor buiten tot een klein ijskarretje voor binnen. Voor een bijzonder feest hebben wij speciale ijskramen waarmee wij uw feestje net ietsje meer allure kunnen geven. Veelal staan wij in het middelpunt van de belangstelling, want onze ijskarretjes hebben een enorme aantrekkingskracht op jong en oud. Wij staan met regelmaat met onze schepijsjes op kinderfeesten, tuinfeesten en bedrijfsfeesten.

Met onze mobiele ijskramen kunnen wij op vrijwel iedere locatie komen: op het schoolplein, op een beurs of op een romantische bruiloft. Het huren van een ijskraam geeft dan net even extra dimensie aan het geheel. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Onze prijzen zijn laag en daarom is het voor iedereen mogelijk om zo’n lief ijskarretje te huren. Wij komen graag bij u thuis of op een andere locatie. Of het nu klein en intiem is of groots en meeslepend, met onze jarenlange ervaring maken wij er een professioneel feest van.

Wilt u direct boeken of eerst een prijsopgave? Contacteer ons per e-mail of belt u ons. Verrijdbaar en betaalbaar zijn wij graag uw ijspartner. Wij geven u graag een voorstel op maat. Hebt u andere wensen? Op onze site treft u een helder overzicht aan.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap