Mobiele smoutebollenkraam

Mobiele smoutebollenkraam  Mobiele smoutebollenkraam

Een mobiele smoutebollenkraam huren is op ieder feestje of fuif een trekpleister. Smoutebollenkramen zijn populair bij jong én oud, dus een smoutebollenwagen kunt u op elk feest inzetten. Wij verhuren smoutebollenwagens inclusief professionele bediening, zodat u kunt rekenen op kwaliteit én service. Neemt u maar eens contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij bieden verrassend lage prijzen.

Wij hebben verschillende smoutebollenkramen te huur. De één is geschikt voor kleine gezelschappen de andere voor wat grotere gezelschappen. Alle smoutebollenwagens zorgen voor lekker eten én een nostalgische sfeer. Een smoutebollenkraam boeken die mobiel is betekent dat wij op iedere locatie rijdend kunnen komen, dus ook bij u aan huis. Houdt u thuis binnenkort een fuif? Informeer dan eens naar onze mogelijkheden, want wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wat in Nederland een oliebol wordt genoemd, noemen wij in België een smoutebol. Dit komt omdat ze vroeger in smout werden gebakken. Dit is dierlijk vet, voornamelijk afkomstig van de varkensbuik. In Nederland is het beter bekend als reuzel dat ook wel wordt gebruikt op brood en voor het bakken van vlees. Hoewel de olie waarin de bol wordt gebakken zorgt voor een hoger vetpercentage, bevat een smoutebol minder ongezond verzadigd vet dan een bruine boterham met magere kaas. Een mobiele smoutebollenkraam huren is dan ook zeker geen ‘vet’ idee!

Over het ontstaan van deze lekkernijen doen allerlei verhalen de ronde. Wat de waarheid is, laten wij in het midden. Wij houden ons bij de feiten en die zijn duidelijk: met een mobiele smoutenbollenwagen kunt u uw gasten flink verrassen. Als specialist in de verhuur van mobiele smoutebollenkramen, kunt u rekenen op maatwerk. Thuis of op locatie, wij zorgen dat wij stipt op tijd zijn! Met een goed humeur en heerlijke smoutebollen zorgen wij voor een denderend feest.

U kunt kiezen voor een all-in formule of u betaalt per persoon het aantal consumpties. Met een all-in formule weet u van tevoren wat u betaalt, want wij berekenen voor een smoutebollenkar een vast bedrag per persoon ongeacht het aantal consumpties. Nieuwsgierig geworden naar onze smoutebollenkarren? Neem direct contact met ons voor meer informatie over het huren van een professionele, mobiele smoutebollenkraam. Wij staan u graag te woord.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap