Professionele bedrijfs catering

Professionele bedrijfs catering  Professionele bedrijfs catering

Wij bieden u een professionele bedrijfs catering op maat. Voor zowel kleine als grote gezelschappen kunt u bij ons terecht. Dit betekent dat wij op iedere locatie professioneel voor lekker eten en drinken kunnen zorgen tegen een verrassend goedkope, dus lage prijs. Onze prijzen zijn inclusief bediening, zodat u zelf zoveel mogelijk van het feest kunt genieten. Samen genieten van een lunch of diner? U hoeft ons alleen maar te bellen.

Wij zorgen met onze professionele mobiele grootkeuken voor een gezonde, professionele bedrijfs catering op maat. Dit betekent dat u kunt kiezen uit een uitgebreid en vers aanbod van heerlijke gerechten, van eenvoudige nachos of luxe croques tot nasi goreng of exquise gerechten met bijpassende dranken, zoals bier, wijn, cocktails, frisdranken en nog veel meer. Samen met u maken wij een goede keuze, want dit voelt niet alleen goed, het verbetert zelfs de bedrijfsprestaties. Gezonde medewerkers zijn fitter.

Ons bedrijf heeft een ruime ervaring in bedrijfs catering, want we weten ons als voordelige en ervaren traiteurs nadrukkelijk te onderscheiden. Wij bieden vanuit onze grootkeukens mobiel een hoge kwaliteit aan maaltijden en dranken. Daarnaast zorgen onze medewerkers voor een servicegerichte bediening. Uiteraard wilt u inzicht in de kosten en daarom spreken wij van tevoren een prijs met u af. Wij kunnen echter meer voor u doen, want u kunt ook een tent bij ons huren of een aangekleed interieur door ons laten verzorgen. In principe komen wij op iedere locatie, bijvoorbeeld bij u op de zaak, kantoor of in een andere geschikte ruimte. Voor de prijs hoeft u het niet te laten!

Organiseert u binnenkort een groot bedrijfsfeest? Dan hebt u zeker professionele bedrijfs catering op maat van onze betaalbare traiteur nodig, want u hebt uw handen vol aan andere zaken. Op een aantal vlakken doen wij het anders dan andere cateraars. Dit geldt voor de kwaliteit, de uitbating, onze service en de kosten. Wij leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding; men kan zelfs zeggen dat wij goedkoop en dus betaalbaar zijn. Verantwoord ondernemen dus, ook qua organisatie en op logistiek gebied. Wij zijn altijd stipt op tijd en zorgen voor voldoende voorraad. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij dagen u uit voor een nadere kennismaking. Neemt u maar eens telefonisch contact met ons op of stuurt u ons een e-mail. Wij beantwoorden al uw vragen en wensen op korte termijn.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap