Mobiele pastakar

Mobiele pastakar  Mobiele pastakar

Een mobiele pastakar huren betekent dat u kiest voor maatwerk. Vanuit onze pastawagen kunnen wij een heerlijke maaltijd serveren. Een pastakraam zou natuurlijk ook kunnen, maar pastakramen zijn niet mobiel. Wij stellen met u graag een menu samen, waarmee u uw gasten bij u thuis kunt verrassen. Pastarecepten zijn makkelijk en snel te bereiden. Bovendien kunnen wij er eindeloos mee variëren. Het kan koud of warm worden geserveerd. Organiseert u binnenkort een fuif of groot feest, dan komen wij graag naar u toe met één van onze professionele pastakarren, die wij in de verhuur hebben. Mobiel rijdend, professioneel uitgerust en met een team van vakmensen is succes gegarandeerd.

Het maken van pasta is al duizenden jaren oud en tot op de dag van vandaag is eten van pasta nog steeds populair. De reden daarvan is dat er veel variatie mogelijk is. In principe zijn er 3 soorten basispasta’s, namelijk lang, kort en gevulde pasta’s, zoals ravioli, tortellini en cannelloni. Voor de vulling wordt vaak gebruik gemaakt van combinaties met ricotta, maar ook andere soorten Italiaanse kaas, groenten en vlees. Ricotta is een witte zachte en frisse Italiaanse kaas van koeien- of schapenmelk met een milde en zacht zoete smaak. Het zorgt voor een ware smaakbeleving. De prijzen van pasta's zijn heel betaalbaar. Afhankelijk van wat uw wensen zijn kunnen wij een heerlijke, verse pasta voor u bereiden in onze mobiele en professionele pastakar.

Het huren van een mobiele pastakar is voor diegene, die eens echt origineel uit de hoek wil komen. Jong en oud doet u hiermee een plezier. Wij rijden overal naartoe met een pastawagen. Ook bij u kunnen wij komen, aan huis of op locatie. Pastakarren geven een extra dimensie op uw feestje. Even waant u zich in Italiaanse sferen. Een spaghetti carbonara, bolognese of een heerlijke pastasalade met frisse ricotta? Het is allemaal mogelijk. Uw wensen staan op de eerste plaats.

Organiseert uw firma een belangrijk bedrijfsfeest, opendeurdag of intiem feestje? Contacteer ons als u speciale wensen heeft als u een pastawagen wilt boeken, want wij zijn er voor u. Ieder feest is weer anders en daarom leveren wij catering op maat. Onze pastawagens zijn het gehele jaar te huur en de prijs zal u meevallen!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap