Foodtruck met Cote à l´os

Foodtruck met Cote à l´os  Foodtruck met Cote à l´os

Een mobiele foodtruck met Cote à l’ós kunt u nu huren inclusief professionele bediening. Dit betekent dat wij uw feest thuis of aan uw bedrijf geheel kunnen verzorgen: professioneel, vlot en tegen een lage prijs. Een Cote à l’os is een steak gesneden uit een zesrib. Een lekker stuk mals vlees wat u kunt combineren met onder meer Belgische friet, salades en stokbrood. Het is pure verwennerij! Met onze foodtruck komen wij bij u aan huis of op locatie zodat u niets hoeft te regelen, geen boodschappen te doen en als iedereen naar huis gaat zorgen wij dat alles proper is.

In onze foodtruck maken wij met moderne apparatuur Cote à l’os voor u en uw gasten zoals u nog nooit heeft gegeten. Dit vleesgerecht is gemaakt van puur rundvlees. Het vetrandje dat rond het stuk tussenrib met bot zit, geeft extra veel smaak tijdens het bakken en braden. In dit vlees zitten vrijwel geen additieven waardoor u echt vlees proeft. Het zit boordevol eiwitten, vitamines en mineralen. Kiezen voor een mobiele wagen met Cote à l’os betekent kiezen voor gezond eten.

De foodtrucks die wij te huur aanbieden kunt u huren inclusief professionele bediening. Want wat is er nu leuker om tijdens uw eigen feest te worden bediend. U kunt genieten van uw feest en praten met uw gasten. Wij zorgen voor de rest. Het wordt een onvergetelijke happening met overheerlijk eten. Dit garanderen wij u! Ons team levert maatwerk vanuit de foodwagen op een originele wijze.

Onze professionele food trucks op een fuif of feestje met Cote à l’os kunt u vergelijken met een keuken op wielen, maar dan een met een sfeervolle en nostalgische uitstraling. Dankzij ons onderscheidend vermogen zijn wij een belangrijke speler geworden op cateringgebied. Wij bieden originaliteit, kwaliteit en een geweldige service. Dit alles tegen de laagste prijs. Onze verhuuropties voor foodwagens zijn eindeloos, want uiteraard is Cote à l’os niet het enige gerecht dat u kunt bestellen. Onze site toont u een helder overzicht. Hebt u vragen of speciale wensen? Laat het ons weten, want niets in onmogelijk! U kunt direct boeken of telefonisch contact met ons opnemen. Wij komen ook bij u graag aan huis of op locatie om u te informeren over de mogelijkheden en de prijzen.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap