Mobiele wafelwagen

Mobiele wafelwagen  Mobiele wafelwagen

Een Belgische mobiele wafelkraam huren betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit. Onze wafels (Engels: waffles) genieten een internationale bekendheid. De Brusselse wafel is karakteristiek vanwege de rechthoekige vorm en diepe, grote vierkante inkepingen. Bestrooid met poedersuiker en met aardbeien en slagroom is het smullen geblazen. Licht en krokant. De luchtigheid van de Brusselse wafel wordt verkregen door het stijf kloppen van de eiwitten. Een feestelijke wafel voor een gezellig feestje. In onze professionele wafelwagen maken wij deze lekkernijen vers klaar tegen een scherpe prijs.

Een mobiele wafelwagen kunt u het hele jaar door huren. We vinden wafelwagens, die mobiel rijdend zijn, veelal op kermissen en jaarmarkten. De geur van de wafels zorgt voor een bepaalde sfeer. Als verhuur specialist in mobiele eetwagens, vinden wij dat een wafelkraam niet in ons aanbod mag ontbreken. Het is verrassend, lekker en betaalbaar. Wij bieden originele formules op maat met een gezellige invalshoek voor ieder feestje bij u aan huis of aan uw bedrijf, dus op iedere locatie. Informeert u maar eens vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Niet alleen de Brusselse wafel is wereldwijd bekend, de Luikse wafel is ook erg populair. Deze wordt vooral gegeten in Vlaanderen en Limburg. Het is een suikerwafel, ook wel Gaufre de Liège genoemd. De wafel met afgeronde hoeken is minder luchtig en bevat suikerkristallen en kaneel. Daarom heeft deze wafel geen speciale topping nodig, maar het kan natuurlijk wel. Voor de liefhebbers van zoetigheid is onze wafelwagen een welkome gast. Onze medewerkers in de wafelkarren werken professioneel; als u ze in een wafelkar bezig ziet, zult u dat zeker merken.

Een wafel heeft als basis de ingrediënten bloem, melk en eieren (net als een pannenkoek), maar ze worden in een speciaal wafelijzer gebakken. Een wafel kan op meerdere manieren worden gedecoreerd, zoals met fruit, ijs, chocolade en slagroom. Het leuke van onze mobiele wafelkraam is dat uw gasten zelf een wafel kunnen samenstellen.

Organiseert u een feestje in Limburg of een fuif in Antwerpen? Met onze wafelkramen, die wij in de verhuur hebben, zijn wij op ieder feest van de partij, dus u kunt ons boeken voor bij u thuis of aan het bedrijf. Wij bieden naast lage prijzen ook nog eens maatwerk. Wilt u een voorstel op maat? Belt u ons dan even. Wij spreken graag met u uw wensen door. U kunt ons iedere dag bereiken.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap