Mobiele drankkraam

Mobiele drankkraam  Mobiele drankkraam

Een mobiele drankkraam huren betekent dat u uw gasten goed kunt voorzien van een lekker drankje. Wij hebben verscheidene drankkramen te huur tegen een scherpe prijs. Het assortiment stellen wij vast in overleg. U bepaalt uiteindelijk welke dranken u uw gasten wilt aanbieden. Wij zorgen voor voldoende voorraad. U kunt onder meer kiezen uit sterke drank zoals gin en whisky, maar ook diverse soorten wijnen, champagnes, cavas en frisdranken kunnen wij meenemen in onze rijdende en professionele drankwagens. Ook kunt u een biertapinstallatie in de drankenwagen of tapwagen huren voor thuis of voor aan bedrijf of op een feest of fuif, want op locatie een feestje vieren is natuurlijk altijd leuk op zijn tijd. Zo'n biertap installatie in onze tapwagens is voor redelijke prijzen te huur, want als groothandel in dranken voor bieren en wijnen en frisdranken en ander gedestilleerd bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren niet alleen de gewone bieren, maar bijvoorbeeld ook de traditionele Belgische hoppige ale, genaamd triporteur.

Niet alle mensen drinken alcohol op een feest. Sommigen zijn aangewezen om te fungeren als chauffeur. Als gastheer/vrouw is het niet meer dan logisch dat u zorgt voor niet-alcoholische dranken. Zowel in België als in Nederland is het maximale toegestane alcoholgehalte voor verkeersdeelnemers 0,5 promille, maar u kunt alcohol beter helemaal vermijden als u nog moet rijden. Alcohol én verkeer gaan in de drankenwereld niet samen. Wij zorgen voor goede gecombineerde drankwagens, want veiligheid staat ook bij ons op de eerste plaats als wij een drankwagen verhuren.

De sfeer op een feestje of fuif hangt af van een aantal factoren. Eten en drinken is een belangrijk onderdeel, maar ook de service telt mee. Wij zorgen voor een uitstekende bediening, want ons team is professioneel en weten hoe ze op wensen kunnen inspelen. Continu houden ze in de gaten dat alle glazen goed zijn gevuld!

Als specialist in de verhuur van onder meer drankwagens, kunnen wij ieder feest goed bevoorraden. U kunt genieten van het feest en wij zorgen voor de rest. Wilt u behalve een drankje ook een hapje aanbieden? Dan kunt u ook uitstekend bij ons terecht. In combinatie met een mobiele drankkraam kunt ook een maaltijdwagen huren en wij doen ook in koelwagensverhuur. U kunt onder meer een Italiaanse pastawagen, Spaanse paellakraam of traditionele Belgische wafelwagen boeken.

Hebt u interesse? Kijk dan snel verder op onze site. Wij bieden u een helder overzicht van de mogelijkheden; iedere wagen is mobiel. U hoeft niet naar ons te komen, maar wij draaien de rollen om. Wij komen met een mobiele drankkraam naar ú toe; aan huis of op locatie. Tevens vindt u op onze site een aantal prijzen. Wilt u maatwerk? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een drankkar. Wij zijn u met onze drankkarren graag van dienst.Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap