Mobiele paellawagen

Mobiele paellawagen  Mobiele paellawagen

Een feest in Spaanse sferen? Uw locatie kan volledig in Spaanse sferen worden gebracht met onze gezellige mobiele paellakraam, die wij in de verhuur hebben. U kunt deze nu huren tegen een voordelige prijs. Onze paellakramen oftewel paellakarren zijn professioneel uitgerust en zijn geschikt voor zowel kleine als grote gelegenheden voor bij u thuis of aan uw bedrijf. Een bruiloft, tuinfeest of een opening van uw firma? Wij verzorgen graag voor u de catering. Wij leveren maatwerk.

Bij een Spaans feest gaan uw gedachten automatisch uit naar paella, want het is een typisch Spaans gerecht dat op verschillende manieren kan worden bereid. Het oorspronkelijke recept komt uit Valencia, maar er zijn vele varianten. In onze paellakramen maken wij dit gerecht met onder meer van rijst, verse garnalen, schaaldieren, stukjes vlees en groenten.

Kiezen voor een paellawagen betekent dat u een compleet mobiel rijdend restaurant huurt waarbij u de locatie bepaalt. Onze mobiele paellawagens kunt u ruim van tevoren boeken, zodat u kunt rekenen op een voortreffelijke catering. Op culinair niveau denken wij graag met u mee, zodat u zich helemaal kunt richten op andere zaken. Om een goed feest te organiseren hebt u vaak nog veel meer dingen aan uw hoofd: gastenlijst samenstellen, op welke locatie wilt u het feestje vieren en passende muziek. Wij leveren maatwerk.

Een paellakraam oftewel paellakar en Spaanse muziek zijn de beste ingrediënten voor een feest in zomerse sferen. Uw gasten kunnen onbeperkt eten als u kiest voor onze all-in formule. U betaalt een vaste prijs per persoon. Een groot voordeel hiervan is dat u van tevoren kunt berekenen wat u kwijt bent aan kosten voor het eten. Het geven van een fuif of feestje aan huis of op locatie vergt nu eenmaal wat voorbereiding, want een budget is meestal niet onbeperkt. Onze prijzen zijn laag. Dit betekent dat er ruimte is voor andere zaken.

Een leuke aanvulling zijn flamenco danseressen. Flamenco is een muziekgenre afkomst uit de zuidelijke provincies van Spanje. Vanuit de regio Andalusië overgewaaid naar Extremadura, Murcia en Huelva. Een stijlvolle volksdans die net als het eten van paella zorgt voor gezelligheid! Rondom onze paellakraam kunnen wij ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is om te dansen. Ons team is flexibel en professioneel, onze sleutelwoorden zijn interactie met het publiek én enthousiasme. Wij dragen graag bij aan het succes van uw feest. Informeert u maar eens naar onze verhuuropties op het gebied van mobiele paellawagens!Copyright 2020 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap