Mobiele pannenkoekenkraam

Mobiele pannenkoekenkraam  Mobiele pannenkoekenkraam

Het huren van een mobiele pannenkoekenkraam is iets wat niemand op uw feestje thuis of aan uw bedrijf verwacht. Wij komen onverwacht voorrijden aan huis of op een andere locatie om uw gasten te verwennen met onze lekkernijen. Voor de deur, in de buurt of op een andere feestlocatie zijn wij mobiel rijdend graag uw cateraar. Met pannenkoeken kunnen wij eindeloos variëren; een hartige, zoete of één met ijs? wij leveren professioneel maatwerk en u bepaalt wat het menu wordt.

Vooral met slecht weer waarbij de wind om het huis waait en de blaadjes door de lucht dwarrelen smaakt dit gerecht het beste. Het doet ons denken aan grootmoeders tijd. Met een pannenkoekenwagen oftewel pannenkoekenkar komt een stukje nostalgie binnen. Dit maakt uw fuif of feestje bijzonder, want het draait uiteindelijk allemaal om gezelligheid. Wij hebben pannenkoekenkramen oftewel pannenkoekenkarren te huur tegen speciale lage prijzen.

In onze professionele pannenkoekenwagen voorziet ons team iedere gast van een lekkere pannenkoek naar wens en op maat. Kleine gerechten voor de jonge gasten en grote gerechten voor de volwassen gasten. We beginnen bij de basis, want een pannenkoek wordt gemaakt van bloem, ei, melk en een beetje zout. Zodra wij een goede mix hebben, kan het feest beginnen. Uw gasten kunnen kiezen uit een breed assortiment van onder meer bacon, ham, ananas, appel en nog veel meer. Men kan ze zowel warm als koud eten, maar de voorkeur gaat vaak uit naar een warme pannenkoek. Zeker op een regenachtige en koude dag!

Het huren van pannenkoekenwagens is populair, zeker op verjaardagsfeestjes. Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? Verras hem/haar eens met een mobiele pannenkoekenkraam, die wij in de verhuur hebben. Wij garanderen dat het daverend feest zal worden waarbij de jarige het middelpunt vormt. U kunt direct een pannenkoekenwagen boeken.

Hebt u eenmaal gereserveerd? Dan komen wij door weer en wind naar u toe, want zo’n feestje met pannekoeken moet doorgaan! Thuis of op een andere locatie? Geen enkel probleem. Wij bestrijken een breed werkgebied. Vertelt u ons maar waar wij worden verwacht. Stipt op tijd zullen wij aanwezig zijn en uw gasten perfect verzorgen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vraagt u maar eens vrijblijvend een offerte aan of zoals gezegd: reserveer nu!Copyright 2021 Tap-en-dranken.be | Contact | Sitemap